Meny Stäng

Dags för mammaträning! 

Nu drar mammaträningen igång igen!

Gruppen riktar sig till dig som vill komma igång med träningen efter graviditeten och passar både dig som är nybörjare och dig som är van att träna, jag anpassar efter vad du behöver. Mitt mål med träningen är att du ska få rolig och effektiv träning som ger dig styrka i din vardag med ditt barn.

Jag rekommenderar att du ska ha varit på din efterkontroll innan du börjar träningen hos mig.

Jag kör små grupper om max fyra personer för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Start: Onsdag 30/8 kl. 9.30

Vi tränar tillsammans en gång i veckan i fem veckor och din bebis är självklart välkommen att följa med!

Pris: 1 795 kr

Plats: Träningsstudion i Sjöboden, Magasinsgatan 5

Anmälan eller frågor: info@jennieberggardell.se, 076-777 48 49

Egentid

För dig som vill lägga extra fokus på dig, vad behöver du i ditt liv för att stå stadigt och vad behöver du för att kunna lyfta mot dina mål?

Höstens omgång av Egentid har ledorden ”Rötter och vingar” och du guidas genom övningar och texter för din personliga utveckling. 

Egentid är ett onlineprogram. Under 25 september till 5 oktober guidar jag dig genom övningar och texter för din personliga utveckling och detta varvas med meditationer. 

Egentid har en egen Instagramsida och varje dag publicerar jag ett nytt inlägg som innehåller dagens övning. Du behöver avsätta ca 15 minuter per dag för Egentid och du gör det när det passar dig. 

Investering: 495 kr, sista dag för anmälan är 23 september. Du får ett boka-tidigt-pris på 395 kr om du bokar senast den 5 september.

Anmäl dig med till info@jennieberggardell.se eller på 076-777 48 49. Betalning sker med swish eller friskvårdspeng. 

Varmt välkommen!

Varje vecka i Sjöboden5!

Yoga i Sjöboden!

Välkommen på yoga i härliga Sjöboden5, Magasinsgatan 5 i Hudiksvall! En stund varje vecka av reflektion, avslappning och välgörande yinyoga i härlig miljö.

Torsdagar varje vecka kl 17.30-18:45. Yogan är mjuk yinyoga så ta på dig mjuka kläder som du trivs i.

Du kan välja mellan att köpa ett 10-kort för 1 850 kr eller att komma på drop-in, det kostar 220 kr/gång. Till varje klass bokar du din plats genom att skicka ett sms till mig på 076-777 48 49.

Välkommen till en mjuk, avslappnande och härlig höst i Sjöboden5.

Med värme❤

Jennie

Coreflow!

Välkommen till ett pass där vi jobbar med lugna, flödande rörelser som stärker din kropp inifrån och ut. Fokus ligger på core och passet utförs på matta. Övningarna kan alltid justeras så att det passar dig.

Tisdagar kl 17.15-17.45. 

Plats: Sjöboden5, Magasinsgatan 5 i Hudiksvall

Pris: 110 kr

Anmäl dig på 076-777 48 49. 

Varmt välkommen! 

Jennie